Народна странка

Миодраговић: Режим СНС-а пустио Трстеник низ Мораву

Миодраговић: Режим СНС-а пустио Трстеник низ Мораву

Општински одбор Народне странке Трстеник позива грађане Трстеника да не учествују на лажним изборима Александра Вучића, заказаним за 26. април, и тиме јасно ставе до знања да  не подржавају даље уништавање живота народа и уништавање државе.

„Режим СНС-а је пустио Трстеник низ Мораву, јер наша општина први пут после 30 година неће имати народног посланика у Скупштини Србије, што је још један разлог за бојкот. Једини кандидат СНС-а за посланика из Трстеника је на 229. месту од укупно 250 места, и то је Ненад Смиљковић, звани Шоне“, рекао је председник Општинског одбора Народне странке Трстеник Владан Миодраговић.

"То говори и колико су посланица СНС-а Милена Турк и остали локални напредњаци важни свом партијском врху, а изборна листа СНС-а јасно говори како републичка власт гледа на Трстеник“, истакао је Миодраговић.

Миодраговић је навео да Трстеник сасвим сигурно неће имати посланика у скупштини „захваљујући минулом раду чувене посланице Милене Турк и власти у Трстенику, на челу са Александром Ћирићем“.

„Све што смо говорили о њиховој неспособности у Трстенику то је потврдио врх СНС-а", рекао је Миодраговић.

Миодраговић је истакао да ће свако ко 26. априла буде гласао на лажним изборима дати глас Александру Вучићу, без обзира кога ће заокружити на бирачком листићу.