Народна странка

Народна странка Трстеник: Грађани ће остати без лекара у Дому здравља

Народна странка Трстеник: Грађани ће остати без лекара у Дому здравља

У Трстенику је одржан састанак проширеног састава Општинског одбора Народне странке, којем је присуствовао и први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић.

Председник Општинског одбора Народне странке Трстеник Владан Миодраговић рекао је да је целокупна сума која је општинским буџетом предвиђена за спорт дата карате клубу који води сестра председника општине и већница задужена за спорт, док сви други клубови пропадају и испадају из такмичења.

Миодраговић је истакао да ће грађани Трстеника остати без лекара у Дому здравља за четири године, ако буде настављена досадашња политика.

„Педијатри су пред пензијом, а нових нема јер управа Дома здравља Трстеник не шаље лекаре на специјализацију“, рекао је Миодраговић.

Миодраговић је навео да Трстеник мора бити спасен од неспособне и некомпетентне власти која је угасила ’Прву петолетку’, девастирала општину врсних радника и пољопривредника, успешних спортиста, талентованих ђака.

„Свели су нашу општину на ниво месне заједнице којом управља партијски намештеник из Крушевца. Циљ Народне странке Трстеник, као најјаче опозиционе странке у општини, јесте да омасови чланство као и да до краја године формира месне одборе у свим изборним јединицама, што ће резултирати победом на следећим локалним изборима“, рекао је Миодраговић.

Алексић је одговарао на питања чланова и подржао спровођење плана договорених активности.