Народна странка

Народна странка Раковица: Радикалски сценарио у напредњачкој режији (ВИДЕО)

Народна странка Раковица: Радикалски сценарио у напредњачкој режији (ВИДЕО)

Тридесет година негативне страначке селекције резултирало је веровањем у сопствене неистине које се упорно и бескрајно изговарају. Градски одбор напредњака узнемирен је чињеницом да грађани желе брзе и квалитетне промене у правцу напретка, а не ботовска саопштења украшена паролама и лажним обећањима.

Обећања Александра Вучића радницима у Раковици (Архива)

О томе колико је људи у Раковици остало без посла најбоље ће сведочити сами радници чије су фирме угашене док су у њима жарили и палили радикалски директори, а пословање сведено на нулу управо деведесетих година прошлог века, баш у време власти црвено-црне коалиције.

И данас, када су поново на власти, грађани их препознају по црвено-црном трагу који за собом остављају. Уместо да одговоре на апеле грађана за предузимањем хитних мера на побољшању услова живота, напредњаци их упућују на општинску администрацију и прописе које су према себи скројили.

А ако се и радници нерадо сећају тог времена и правих криваца за уништавање фабрика, онда би нешто из новије историје политичког живота могло да посведочи супротно ружичастим саопштењима београдских напредњака.

На примеру некадашње фабрике "Рекорд" у Раковици која је порушена, а на чијем месту је изграђен шопинг центар Капитол парк, најбоље се види каква је то велика "брига" била за раднике и њихове фабрике и коме су све они веровали...

 

Народнa странкa Раковица