Народна странка

Народна странка Раковица: Руководство општине командовало нападом на наше активисте

Народна странка Раковица: Руководство општине командовало нападом на наше активисте

Читаво руководство општине Раковица и агресивни јуришници СНС-а покушали су данас да спрече активисте Народне странке и Савеза за Србију да разговарају са грађанима на Видиковцу и у Реснику, што је још један доказ да не само што нема фер услова за изборе, него готово да нема услова ни за слободно политичко деловање, изјавио је председник Општинског одбора Народне странке Никола Сукњаић.

„Јуришницима СНС-а на Видиковачкој пијаци командовали су председник општине Раковица Владан Коцић, његови помоћници Бојан Богдановић и Мирјана Гутеша као и већници Томислав Пантелић, Дарко Игњатовић и Небојша Ивановић. Уместо да ураде нешто у корист грађана који их плаћају, они се обрачунавају са опозицијом, јер ништа друго ни не знају да раде, баш као и њихов газда Александар Вучић“, навео је Сукњаић.

Сукњаић је истакао да у условима који по односу власти према опозицији подсећају на Немачку и Италију тридесетих година 20. века нема говора о учествовању на изборима и да је бојкот једини могући пут да се стане на пут „напредњачком лудилу и бахатости“.

„Није нормално да се хорде напредњака одмах створе где год се појаве активисти Народне странке и Савеза за Србију, и да нас, као данас на Видиковцу и у Реснику опколе, прате у стопу и онемогућавају грађане да нам приђу“, додао је Сукњаић.

„Боримо се и изборићемо се за нормалан систем у којем неће бити пописивања грађана и копираних бирачких спискова и за систем у којем радника у јавном сектору неће бити уцењени и под претњом отказом натерани да буду послушници и војници партије. Изборићемо се за систем у којем ће свако моћи да каже шта мисли и да слободно искаже своју вољу на слободним изборима“, закључио је Сукњаић.