Народна странка

Стојадиновић: Бојкотујемо свеопште лудило, не само изборе

Стојадиновић: Бојкотујемо свеопште лудило, не само изборе

Повереник Народне странке за Ниш Драган Стојадиновић изјавио је да опозиција не бојкотује само изборе него и свеопште лудило и да би изласком издала Споразум са народом.

„Не бојкотујемо изборе, бојкотујемо свеопште лудило. Чеда Јовановић са освојених 0,2 одсто на прошлим изборима има више простора на телевизијама него сва опозиција заједно. То све говори о ’фер кампањи’“, рекао је Стојадиновић у Нишу на дебати у организацији „Јужних вести“.

Стојадиновић је навео да је снижење цензуса са пет одсто на три одсто показатељ реакције власти на најављени бојкот, и додао да је председник СНС-а Александар Вучић, поред смањења цензуса, почео и да „оснива разне коалиције са Мишом Вацићем и другима“.

Стојадиновић је рекао да је опозиција спремна да учествује на изборима, али не и у циркусу који се спрема за 26. април, за када су најављени парламентарни, покрајински и локални избори.

„Бојкот је већ успео, јер ће те изборе бојкотовати све битне и релевантне парламентарне странке. Наредни избори ће бити избори на којима ће се гласати за или против давања легитимитета Вучићу“, истакао је Стојадиновић.

 

Објављено на порталу "Јужне вести".