Народна странка

Народна странка Чукарица: “Гребање” асфалта и још понечега у Ваљевској

Народна странка Чукарица: “Гребање” асфалта и још понечега у Ваљевској

Реконструкција Ваљевске улице на Бановом брду, у дужини од 200 метара, која је трајала пет месеци, окончана у октобру прошле године, и поред разметљивог става Горана Весића и Жељка Коларића о квалитету радова, свој постизборни епилог започиње са протеклим викендом.

Наиме, у суботу је постављањем сигнализације, најављен почетак радова у Ваљевској улици, како би се извршила промена асфалта који је еродирао услед пролећних киша.

Од овог јутра машине су укључене у 7.10, а Ваљевска улица је по ко зна који пут последњих година поприште отежаног или блокираног саобраћаја.

Подсећамо да је Народна странка на Чукарици у више наврата указивала на проблематичан квалитет извршених радова с обзиром да је услед падавина поново дошло до “воденог” застоја у овој улици. Исто тако, скренули смо пажњу да је акценат стављен на профитабилност у реновирању асфалта, на рачун извршених радова везаних за колекторе и сливнике за прикупљање воде.

Асфалт није издржао ни пола године зато што се не решава проблем у виду хидро радова, а новац грађана Београда и Чукарице наставља да се одлива преко радова у Ваљевској улици.

Власт не решава проблем, већ се бави козметиком и профитом.

Проблем Ваљевске улице се неће решити шарлатански, што власт у Београду и на Чукарици упорно ради.

Општински одбор Народне странке Чукарица