Народна странка

Народна странка Бујановац: СНС штити доказано безакоње својих функционера

Народна странка Бујановац: СНС штити доказано безакоње својих функционера

Председник Општинског одбора Народне странке Бујановац Саша Арсић изјавио је данас да СНС у тој општини штити доказано безакоње својих кадрова, који прете и уцењују свакога ко укаже на њихов криминал и злоупотребе.

„Стојан Симоновић из Левосоја претрпео је притиске и тортуру јер је указао на злоупотребе и неправилности у раду директора обданишта ’Наша радост’ у Бујановцу Милована Алексића“, рекао је Арсић.

Арсић је навео да је Алексић претио Симоновићу, који је члан Народне странке, да ће добити отказ и уцењивао га пре него што је Симоновић отишао у превремену пензију.

„Васпитачица у том обданишту је чупала за косу Симоновићеву унуку и суд ју је првостепено казнио са 100.000 динара. Она, међутим, није суспендована, а њена колегиница која је пријавила тај случај је премештена у сеоски вртић“, рекао је Арсић.

Арсић је додао да је службени аутомобил вртића „Наша радост“ украден испред зграде у којој станује Алексић, и истакао да директор вртића неовлашћено користио службени аутомобил у приватне сврхе.

„Алексић Општинском већу Бујановца није доставио званични извештај о крађи службеног аутомобила јер би се тако открило да је реч о злоупотреби“, истакао је Арсић.  

Арсић је навео да је СНС очигледно државну имовину сматра својом.

„Позивам надлежне органе да хитно реагују и испитају све злоупотребе кадрова Српске напредне странке, који морају да одговарају пред законом“, закључио је Арсић.