Народна странка

Народна странка Вождовац: Хистерична реакција СНС-а је доказ да радимо у интересу грађана

Народна странка Вождовац: Хистерична реакција СНС-а је доказ да радимо у интересу грађана

Хистерична реакција одлазећег председника општине Вождовац Александра Савића поводом акције активиста Народне странке у насељу Медаковић којом су покренули обнову кошаркаског терена показује сву бахатост и неспособност одлазећег руководства општине Вождовац, саопштио је Општински одбор Народне странке Вождовац.

Актуелни режим дели грађане у последњих 10 година неприкосновене власти на Вождовцу на оне са чланском картом СНС-а и оне без ње.

Главни протагонисти детаљног спровођења те поделе на Вождовцу су Ивана Томић Илић и Александар Мирковић који су продужене руке Александра Савића.

Њима је засметала то што су се грађани сами организовали да реше своје проблеме које неспособна и бахата власт не жели да реши.

После готово 10 година власти СНС-а, Вождовац је девастиран, улице су пуне рупа, улично осветљење не ради, паркови и дечија игралишта су уништени, дивље депоније ничу на све стране.

За 10 година нису изградили ниједан вртић, а док Вождовац води оваква власт, једино можемо да очекујемо да се грађани сами организују и прикупе новац за изградњу вртића.