Народна странка

Београд: Активисти Народне странке обновили терен у Медаковићу

Београд: Активисти Народне странке обновили терен у Медаковићу

Активисти Народне странке данас су у насељу Медаковић, у београдској општини Вождовац, поставили нову таблу и обруче са мрежицама на кошаркашком терену, пошто је новац за обнову терена прикупљен на недавно одржаном хуманитарном кошаркашком турниру, саопштио је Општински одбор Народне странке Вождовац.

„На иницијативу грађана наставићемо реконструкцију терена како би био још функционалнији и лепши. Општински одбор Народне странке Вождовац се захваљује свим активистима и грађанима Вождовца који су својим учешћем помогли обнову терена“, наводи се у саопштењу.

На овај начин смо показали да заједно са грађанима можемо да донесемо промене на Вождовцу, као и да власт СНС не брине о њиховим потребама већ искључиво о својим личним интересима.

Свим грађанима на Вождовцу је јасно да актуелни режим не интересују проблеми грађана и да је заједнички активизам једини начин да се нешто промени.

Позивамо све грађане да нам се придруже својом иницијативом, а наши активисти ће се укључити и помоћи.

„У наредном периоду уприличићемо још оваквих акција, јер Народну странку чине људи окупљени у заједничкој жељи да помогну својим суграђанима, без обзира на тренутну политичку климу“, рекао је председник Месног одбора Народне странке Медаковић Урош Ђорђевић.