Народна странка

Народна странка Раковица: Обновићемо нашу општину, коју су претворили у депонију и касабу

Народна странка Раковица: Обновићемо нашу општину, коју су претворили у депонију и касабу

Председник Општинског одбора Народне странке Раковица Никола Сукњаић изјавио је данас да после седам година нерада и небриге напредњачке локалне власти та београдска општина личи на депонију и напуштену касабу „окићену“ смећем и пластичним кесама са улицама пуних рупа, прекопаним тротоарима, а без уређених паркова и зелених површина.

„Раковицом управља најнеспособнија власт у историји општине и Београда. Гарантујем да ћемо, по њиховом одласку, успоставити систем који ће од Раковице учинити успешну породично-еколошку општину и која ће се поносити са својим шумама, реком, језером и јединим незагађеним извором питке воде“, навео је Сукњаић у писаној изјави.

Сукњаић је додао да ће Народна странка, када преузме одговорност за управљање Раковицом, покренути „зелену привреду“ и зауставити дивљу градњу и даље уништавање општине.

„Ништа нису радили седам година и нису бринули ни о чему, јер су на челу општине и јавних предузећа нестручни партијски кадрови који су у општинској служби збринули такође нестручне партијске војнике СНС-а. Штедели су на свему осим на својим платама. Њихов једини ’резултат’ је претварање у депонију једне од најлепше позиционираних београдских општина“, истакао је Сукњаић.

Док се актуелна градска власт и ЈКП „Градска чистоћа“ хвале домаћинским пословањем исказујући велику пословну добит, грађанима је потпуно јасно да су добит остварили неодржавањем јавних површина и необављањем свог посла,  за који их плаћају ти грађани, навео је Сукњаић.

„Грађани Раковице не заслужују да живе у оволиком комуналном нереду и не заслужују да буду малтретирани због нерада неспособних напредњачких челника и њихових послушника“, подвукао је Сукњаић.