Народна странка

Бела Црква: Заједнички наступ Народне странке и Белоцркванске слободне иницијативе

Бела Црква: Заједнички наступ Народне странке и Белоцркванске слободне иницијативе

Народна странка у Белој Цркви делује заједно са удружењем грађана „Белоцркванска слободна иницијатива“. Изјаву о заједничком политичком деловању потписали су повереник Народне странке за Војводину Борислав Новаковић, повереница Народне странке за Белу Цркву Дијана Нинић Миленковић и представник „Белоцркванске слободне иницијативе“ Борис Ђурђев.

Народна Странка и „Белоцркванска слободна иницијатива“ позивају и остале опозиционе странке и покрете који делују у општини Бела Црква да успоставе сарадњу у интересу грађана.

„Начин на који СНС врши власт у Белој Цркви је у супротности са интересима грађана и одговорни политички актери морају заједнички деловати како би се окончала власт напредњака, а тиме и даље пропадање Беле Цркве“, наводи се у Изјави о заједничком деловању.

Новаковић је рекао да је Народна странка од данас богатија за људе који својим угледом, утицајем и ауторитетом много значе у белоцркванској средини, а Белоцркванска слободна иницијатива је богатија за сарадњу са странком која има своје представнике и у покрајинском и у републичком парламенту.  

„То значи да проблеми Беле Цркве неће остати заробљени у тој општини, него ће се о њима чути и у Скупштини Војводине и у Скупштини Србије“, рекао је Новаковић.

Ђурђев је рекао да је озваничена сарадња са Народном странком, која може донети добробит Белој Цркви и читавој Србији.  

Дијана Нинић Миленковић изразила је уверење да ће Народна странка и Белоцркванска слободна иницијатива победити на наредним локалним изборима.