Народна странка

Народна странка Лесковац: Нови ударац по џепу грађана

Народна странка Лесковац: Нови ударац по џепу грађана

Грађани Лесковца ће бити погођени новим поскупљењима. Овог пута градоначелникова послушничка свита звана Градско веће одлучила је да 1. марта поскупи грејање, комуналне услуге, као и услуге везане за право грађана да се несметано баве спортом и рекреацијом.

Неће грађанима помоћи приземна демагогија Горана Цветановића којом константно вређа интелект сваког од нас. Невероватно је са каквом лакоћом он неодговорно оправдава нове намете на породични буџет и стандард. Метафорички речено, неће он да завлачи руке у џепове Лесковчанима баш много, тек колико вреди паклица цигарета. И тако сваког месеца.

Одлука локалне власти о поскупљењима услуга ЈП Топлана, ЈП Водовод и СРЦ Дубочица је неразумна и представља нови ударац на ионако тешку финансијску ситуацију свих грађана, те да овај нови атак локалних моћника никако неће спречити нерад и јавашлук у поменутим јавним предузећима, јер се у њима башкаре и бахате миљеници режима, управо онај неодговорни и нестручни кадар који је на то место поставио градоначелник као неприкосновени предводник локалне власти.

Народна странка и већина Лесковчана сматра да град од 100.000 људи где је просечна плата далеко испод републичког просека, заслужује знатно више од једног јединог олимпијског базена, од старих и нових спортских хала и дворана у којима се десетине распалих кофа свакодневно пуне водом услед прокишњавања крова и плафона, Лесковчани заслужују много више од зачепљене и запуштене водоводне и канализационе мреже, од раскопаних и руинираних тргова и улица, од станица и постројења за јавно грејање који подсећају на Чернобил, што по спољном изгледу што по издувним гасовима којима додатно нарушавају здравље становништва.

Грађани морају да подигну глас против неспособне власти која уместо да им побољша услове живота, упорно понижава и осиромашује народ.

Народна странка је одлучна да помогне свакој лесковачкој породици у борби за нормалан и достојанствен живот, упркос деструктивном и омаловажавајућем односу локалне самоуправе.

Народна странка Лесковац