Народна странка

Народна странка Лесковац: У 2021. морамо бити још одлучнији у борби за слободан Лесковац и читаву Србију

Народна странка Лесковац: У 2021. морамо бити још одлучнији у борби за слободан Лесковац и читаву Србију

Градски одбор Народне странке Лесковац честита суграђанима новогодишње и божићне празнике.

Позивамо вас да заједничким снагама будемо још активнији у наредној години. Нико нам неће поклонити нормалну и срећнију Србију – за то морамо сами да се изборимо.

Морамо да се изборимо за Србију у којој ће наше породице бити на првом месту! У којој нам будућност неће осветљавати  “Keep Light“, који за милионске износе осветљава целу Србију, док нам земља никад није била у већем мраку!

Желимо да се заједно изборимо за Србију у којој егзодус наше деце у туђину неће бити приказиван као историјско смањење незапослености!

Желимо да се изборимо за нормалну, слободнију и срећнију Србију у којој отимање и распродаја наших светиња и најсветијих државних територија неће бити приказивани као историјско помирење!

Желимо Србију која ће се борити за Косово и Метохију, а против криминала у врху власти!

Такву Србију можемо и морамо градити заједно!

Желимо да верујете својим очима и људима око себе, а не напредним медијима! Желимо да схватите да ово није политичка борба, већ борба за останак и опстанак!

Пре свега, драге суграђанке и суграђани желимо вам пуно здравља које можемо сачувати већом одговорношћу коју без сумње поседујете, али и храброст и одлучност за времена која нам долазе.

Народна странка Лесковац