Народна странка

Куршумлија: ЈП „Путеви Србије“ подлегао притиску грађана, обећана реконструкција магистрале

Куршумлија: ЈП „Путеви Србије“ подлегао притиску грађана, обећана реконструкција магистрале

Повереништво Народне странке у Куршумлији подржало је иницијативу грађана Куршумлије за проширење и реконструкцију дела магистралног пута Ниш – Приштина на деоници од села Барлова до Мердара, на којој се због лошег стања пута и небриге државе и надлежног министарства, догађају саобраћајне несреће са смртним исходом. Последња у низу је несрећа од 30.априла 2019. када је у директном судару камиона и аутобуса Ниш експреса трагично страдало 5 лица, а више њих је повређено.

Повереништво је више пута указивало на грешке и пропусте јавног предузећа и министарства и захтевало да се послу приступи одговорно. Овом приликом обавештавамо јавност да је иницијатива коју је подржала Народна странка успела и да је директор ЈП "Путеви Србије" Зоран Дробњак обећао почетак реконструкције ове деонице пута за 15 дана. Захтевамо да се обећање и испуни у најкраћем року.

Народна странка увек ће подржавати иницијативе грађана за бољи живот и бити у њиховој служби, за разлику од челника владајуће странке која није подржала ову иницијативу, чиме је показала небригу о грађанима и њиховим животима.

Повереништво Народне странке Куршумлија