Народна странка

Краљево: Петиција за завршетак реконструкције надвожњака

Краљево: Петиција за завршетак реконструкције надвожњака

Градски одбор Народне странке Краљево пита градску власт због чега радови на реконструкцији надвожњака нису завршени ни након годину дана? Подсећамо да је обнова надвожњака почела у априлу 2018. године и требало је да буде завршена у року од 75 дана, почетком јула 2018. године.

Надвожњак у Улици Зелена гора  је саобраћајна „жила куцавица“ града Краљева као једини излаз ка  Ибарској магистрали и преко којег је дневно пролазило више од 10 000 возила. Због успорених радова свакодневно се догађа колапс у саобраћају који је и небезбедан.

Народна странка Краљево захтева од инертне и неодговорне локалне власти хитно решавање горућег проблема у Краљеву, али ће пружити и пуну логистику грађанима Краљева који су се обратили странци са предлогом покретањав петиције за решавање овог питања. Грађанима ће бити омогућено потписивање петиције на више места у граду. Активисти Народне странке Краљево ће омогућити потписивање петиције и у просторијама Народне странке Краљево, али и потписивање онлајн петиције за оне грађане којима то више одговара.

Петиција ће бити прослеђена директно Министарству грађевине, саобраћаја и инфраструктуре са јасним  захтевом да се хитно реши проблем надвожњака.

Градски одбор Народне странке Краљево