Народна странка

Народна странка Крагујевац: Да ли се власт коцка животима грађана зарад функција?

Народна странка Крагујевац: Да ли се власт коцка животима грађана зарад функција?

Градски одбор Народне странке Крагујевац, поводом поновљених (лажних) избора, истиче да ће исти остати у сенци многих прекршаја и поновне експанзије вируса корона.

„Да ли су се представници власти коцкали животима својих грађана док су се борили за обновљење позиције и фотеље? Чињеница је да су бројке и пре првог круга показивале да се епидемија враћа, да вирус није ослабио и да би јавни скупови и било каква окупљања довела грађане у опасност и ризик од инфицирања. Знамо да су власт и „Штаб за изазивање кризе“ успешно игнорисали могући проблем“, наводи се из одбора.

Чланови упозоравају да је Крагујевац постао ново жариште и апелују на локалну власт да предузме мере како би се спречило ширење вируса уместо што градоначелник Николић прети грађанима 'мотком'. Након поновљених и локалних и парламентарних избора и након преко 210 новооболелих Крагујевчана, у престоници Шумадије број оболелих се не смањује.

Народна странка Крагујевац апелује на грађане да воде рачуна о свом здрављу као и здрављу својих породица јер надлежни нису у стању да брину о грађанима.