Народна странка

Народна странка Крагујевац: Може ли се очекивати да нас све похапсе?

Народна странка Крагујевац: Може ли се очекивати да нас све похапсе?

Народна странка у Крагујевцу најоштрије осуђује привођење Слободана Бобе Стефановића учесника вечерашњег протеста који је носио макету вешала, са ликом пензионера, чиме је хтео да укаже на тежак материјални положај већине пензионера под садашњим владајућим режимом.

Господин Стефановић је Крагујевчанин који се од деведесетих година бори за демократске принципе и начела. Позитивна атмосфера у шетњи крагујевачким улицама, допринела је да у Стефановићевој поруци не буде никакве дилеме, нити је ико помислио да је реч о позиву на насиље. Солидарности, саосећања и човечности су поруке које смо ми Крагујевчани вечерас слали марширајући као и сваке суботе до Прве крагујевчке гимназије и верујемо да у шетњи није било никог ко је на уму имао нешто друго, па се може очекивати онда да би и нас све требало похапсити.

Народна странка Крагујевац пита садашњу власт и господина Александра Вучића да ли се он плаши једне макете која симболички приказује положај наших најстаријих суграђана, док већина пензионера данас живи на ивици егзстенције и испод сваког људског достојанства.

Преузето са
glassumadije.rs