Народна странка

Народна странка Крагујевац: Настављамо још јачу борбу за слободан Крагујевац

Народна странка Крагујевац: Настављамо још јачу борбу за слободан Крагујевац

Чланови Народне странке у Крагујевцу, два дана након одржавања лажних избора наставља борбу за фер и праведне изборне услове. Активисти Народне странке у Крагујевцу су организовали штанд на којем су разговарали са грађанима о протеклим изборима, али и о плановима за даље деловање.

„Народна странка је дала реч да ће наставити да се бори за постизање услова за фер и поштене изборе и то ћемо и даље радити“ рекао је председник Градског одбора Народне странке Крагујевац Борис Херман.

Осврћући се на протекле изборе, први потпредседник одбора у Крагујевцу Небојша Весовић подсетио на изјаву дату на последњој конференцији за медије где је изнео резултат интерних истраживања по којем је предвиђање било да ће гласати 70 хиљада грађана Крагујевца.

„Крагујевчани су сачували свој глас и политичко достојанство и спремно очекују изборе који ће сигурно бити пре следећег редовног термина“, поручио је Весовић.

Из Народне странке позивају Крагујевчанке и Крагујевчане да им се придруже у даљој борби за праведну и демократску Србију.