Народна странка

Народна странка Крагујевац: Има нас више него довољно да у овој борби будемо победнице!

Народна странка Крагујевац: Има нас више него довољно да у овој борби будемо победнице!

На данашњи празник мајки и жена - Материце дужни смо да се, поред честитки, осврнемо и на све гори положај жена у земљи Србији.

На неравноправан социјални и друштвени положај наших мајки, ћерки, сестара, злостављања на послу и у породици (што неретко доводи и до тешких последица), садашња српска власт одговара - нечињењем!

Сведоци смо свакодневним вестима у медијима у којима труднице остају без посла, разне Јутке из партија на власти користе свој положај за мобинг над запосленим женама, све бројнијим породичним убиствима... Није тешко претпоставити да власт Александра Вучића ни у будућности неће направити стратегију за борбу за права жена. Сетимо случаја Марије Лукић где су директно подржали злостављача Милутина Јелачића.

Догодило нам се и нешто лепо у години страха, неизвесности и умирања: родило се највише беба у последњих неколико деценија!

У овом важном историјском тренутку морамо бити спремне да се боримо за све нас који својим постојањем и својим животима стојимо на бранику отаџбине.

Борићемо се за будућност свих нас, не само за дечије и материнске  додатке и пензије, већ и сва остала права која нам по важности коју имамо за опстанак наше државе и нације припадају.

Има нас више него довољно да у овој борби будемо победнице, јер се боримо за праве вредности и сигурну будућност.

Форум жена Народне странке Крагујевац