Народна странка

Народна странка Костолац: Када ће се решити проблем надвожњака?

Народна странка Костолац: Када ће се решити проблем надвожњака?

Како је нова, а у ствари стара власт формирала већину и конституисала и изабрала органе Града Пожаревца и Градске општине Костолац, постављамо питање када ће на ред доћи решавање основних инфраструктуралних проблема?

Мост надвожњак као небезбедан за саобраћај затворен је још 2018.године. До данас није урађено ништа да се градском насељу Костолац обезбеди приступна саобраћајница.

Да ли је могуће да у буџету Града Пожаревца који је на годишњем нивоу неколико милијарди динара, нема новца за Костолац, нема новца за изградњу најобичније две коловозне траке са ограђеном пешачком стазом и једним кружним током на месту семафора у центру, са потребном расветом? Све се то уз неке измене постојећег стања на терену и уз одговарајући пројекат може лако решити. Није у питању некакав грађевински подухват века, градња пута у 21.веку је просто текуће решавање проблема.

Ако садашња власт није способна да се избори са најједноставнијим проблемима, како да грађани очекују да ће решити оне сложеније којих има све више?

Народну странку Костолац чини тим људи, којих је сваким даном све више, који имају визију да град постане боље место за живот. Зато позивамо суграђане да нам се прикључе и подрже наш рад како бисмо заједно ослободили Костолац од лосе градске власти.

Народна странка Костолац