Народна странка

Горан Калчевић: Уједињени морамо зауставити пропадање Зајечара

Горан Калчевић: Уједињени морамо зауставити пропадање Зајечара

фото: zajecaronline.com

Председник Градског одбора Народне странке у Зајечару Горан Калчевић изјавио је да грађани Зајечара не могу и не смеју више да гледају пропадање свог града у коме за време владавине СНС-а није доведен ниједан инвеститор.

„Не желимо више да немо посматрамо пропадање нашег града под овом накарадном антизајечарском напредњачком влашћу, која ништа корисно није урадила за Зајечар. Они, да би се додворили свом шефу у Београду, уценама, притисцима и претњама присиљавају наше суграђане да улазе у аутобусе о нашем трошку, како би испунили задату квоту“, рекао је Калчевић на конференцији за новинаре.

Калчевић је истакао и то да је ова власт почела да уништава парк шуму Краљевицу градњом разних објеката.

„Таква антизајечарска власт дрзнула се чак да посегне за једним од наших највећих симбола града, парк шумом Краљевицом, градећи у сред парка рогобатне куће и јавни вц. Ми Зајечарци, који се са носталгијом сећамо нашег Зајечара кога више нема, не смемо то дозволити”, поручио је Калчевић.

Он је додао да Народна странка, као нова политичка партија у Зајечару, “не нуди неког новог појединца као господара града већ тим нових, стручних и способних Зајечараца”.

„Наш тим биће спреман да се својим знањем и искуством у пуном капацитету, након смене ове накарадне власти, укључи у борбу за бољи Зајечар и за развијенија села”, рекао је председник ГрО у Зајечару.