Народна странка

Народна странка Чачак: Плакати против градоначелника порука грађана да им је доста

Народна странка Чачак: Плакати против градоначелника порука грађана да им је доста

Потпредседница Градског одбора Народне странке Чачак Виолета Марковић изјавила је поводом плаката у којима се истиче врло критичан осврт на учинак рада чачанског градоначелника Милуна Тодоровића да верује да је то рекација грађана на предизборну кампању за лажне изборе у јуну прошле године.

“И тада, а и сада, мислим да је ово једно од највећих лажи и злоупотреба СНС-а. А срамота иде и на терет дела Радног тима, јер неки лекари су прихватили да буду део тог предизборног плаката, а медицинска наука нема никакву заједничку тачку са предизборним насловом „Победили смо корону“. Као да вирус може победити било која политичка организација, уместо медицине. Грађани се свакодневно сусрећу са проблемима доступности лекара за било коју другу болест, па и за вирус корона”, рекла је Марковић.

Она је истакла да је грађанима “свега преко главе”. 

“Страх више не делује, а поверења одавно није ни било, у супротном, не би били потребни џипови и функционерска кампања. Ово је порука грађана да знају да СНС функционери брину само за свој рејтинг. И да им неће „замазати очи“ неким витаминчићима”, закључила је Марковић.