Народна странка

Борислав Беч (Панчево): Да ли ће вас памтити као лавове или као хијене?

Борислав Беч (Панчево): Да ли ће вас памтити као лавове или као хијене?

Потпредседник Извршног одбора Народне странке Панчево Борислав Беч изјавио је да се грађани коначно морају да се ослободе страха и не дају легитимитет превари која ће уништити нашу државу, односно "забити јој последњи ексер у сандук".

“Морамо подићи главу, погледати своје ближње, збити своје редове и рећи бојкот. Мислите о томе како ће вас памтити ваши потомци, као лавове или као хијене”, рекао је Беч.

Он је упозорио да се данас, после 20 година, поново се враћамо на почетак и то са истим противником на супротној страни.

“Грешке које смо као друштво направили за 12 година сада стижу на наплату и то са каматом. Заведени и уцењени су гласали како су гласали, гледајући уско свој интерес, штитећи садашњост, кварећи будућност своје деце, док су мислећи и независни грађани имали углавном опцију против, која је касније прелетала у јатима у владајући блок странака, ударајући темеље систему аутократске владавине са кнезовима по локалу. Нисмо имали прилику да се пребројимо, да се види ко је ко”.

Беч је истакао да је “пуно ликова са лошим намерама дошло на позиције са којих су хранили свој его, пунећи џепове”.

“Мислим да су, упркос свему, ово сјајна времена када свака зверка покаже свој траг, времена у којима су кроз врло густо сито прошли сви, када смо напокон схватили да имамо могућност да не учествујемо у новој превари званој избори”, поручио је Беч.