Народна странка

Јовановић у Крушевцу - Ово није Батин град, ово је ЛАЗАРЕВ град!

Јовановић у Крушевцу - Ово није Батин град, ово је ЛАЗАРЕВ град!

Потпредседник Народне странке и шеф одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић рекао је на протесту у Крушевцу да је ту много теже него у Београду ма колико тамо проблема има опозиција.

"Знајте да су Београђани и сви слободни одборници Србије уз вас и да се нећемо смирити док сви заједно не ослободимо сваки педаљ наше отаџбине", рекао је Јовановић обраћајући се у име опозиционих одборника Београда и Асоцијације слободних одборника Србије.

Он је подсетио да су градјани у Крушевцу први почели протесте у Србији, који како је додао, неће стати док издајничком и узурпаторском режиму не буде дат последњи ултиматум и онда да се "сви заједно скупимо на Андрићевом венцу".

Према речима Јовановића, власт Александра Вучића ће пасти јер су "за седам година показали ко су и шта су, колико не знају и колико их није брига, њихово време је истекло, на погрешној су страни историје, цивилизације, светских токова".

"'Ајде да направимо систем у Србији из које млади неће бежати у Словачку, Мадјарску. Ајде да млади и способни остану овде и да развијају нашуземљу која опстаје већ 800 година и која ће преживети све Маше, Аздејковиће, Бате, Вулине, Вучиће. Видимо коначно светло на крају тунела, народ је устао, до победе, живео Крушевац, живела Србија", рекао је Јовановић