Народна странка

Јеремић: Док је Вучић демолирао трафике, ја сам читао књиге

Јеремић: Док је Вучић демолирао трафике, ја сам читао књиге

„Док се Александар Вучић бавио демолирањем трафика и другим видовима хулиганства на које је и данас поносан, ја сам читао књиге," изјавио је председник Народне странке Вук Јеремић одговарајући на јавно изречене сумње председника Републике о томе да ли је читао истоимену књигу пре него што је оценио да је Србија “проклета авлија”.

“Оцењујући да као друшво у овом тренутку подсећамо на “проклету авлију”, говорио сам о наопаким вредностима које у Србији протежира управо напредњачки режим", додао је Јеремић гостујући на ТВ Наша.

“У таквој земљи се догађа да нико од медија не пренесе информацију да се отац министра полиције Небојше Стефановића бави извозом оружја, чак ни када је на насловној страни објави угледни магазин чији су новинари истраживали ову тему,“ рекао је Јеремић.

Председник Народне странке подсетио је да се игнорише и његово упозорење да Вучић не одустаје од политике разграничења, како је прогласио, и да је посао лобирања високих светских званичника да подрже то решење поверио Тонију Блеру.

“На Вучићеву жалост, Велика Британија је земља у којој се кроз пореске пријаве види доста тога, тако да верујем да ће се ускоро сазнати колико је новца Блер зарадио у Србији и од Србије,“ закључио је Јеремић.