Народна странка

Алексић: Србија није Вучићево власништво

Алексић: Србија није Вучићево власништво

Први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић поручио је на трибини у Трстенику да је владајућа коалиција у страху јер зна да Савез за Србију може да их свргне са власти већ следеће године.

„Алтернатива овој власти је потребна јер су ствари дошле до крајне границе и неко мора да каже да је доста. Живимо у поробљеној Србији у којој грађани никада нису били понижени као данас“, рекао је Алексић и додао да ће Вучић наредне године грађане задужити за још 250 хиљада евра потребних за изградњу националног стадиона.

„У Србији Александра Вучића грађани морају да просе или позајмљују новац да би преживели. Такву Србију, на чијем је челу коалициони партнер Рамуша Харадинаја, морамо да променимо“, рекао је Алексић.

Он је истакао да „Србија није власништво Александра Вучића“.

„Србија је земља свих нас. То је наш дом који морамо да очистимо од прљавих лажи, превара, криминала и корупције“, поручио је Алексић у препуној сали општине Трстеник.

Алексић је подсетио да су и „политички родитељи“ Александра Вучића – Шешељ и Милошевић страховали од грађанских протеста који су током деведесетих отпочели са југа Србије.

„Са сигурношћу тврдим да ће у Трстенику 2020. године бити промењена ова власт. Потребно је да се пробуди, не само Београд и већи градови, него и свако српско село да би промене биле могуће у целој Србији “, закључио је Алексић.