Народна странка

Алексић у Новом Саду: Фронт против лудила, а за будућност грађана

Алексић у Новом Саду: Фронт против лудила, а за будућност грађана

Први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић позвао је грађане да се прикључе ширењу слободе и формирању фронта „против лудила, а за Србију“.

„Са овом влашћу се једино можемо изборити на улици. Много је више нас који желимо слободну Србију, али морамо да пробудимо људе. Сваки човек мора да зна колико вреди и колико је његова реч важна. Није решење бег, већ борба за нашу Србију“, рекао је Алексић на протесту у Новом Саду.

Он је истакао да је бесмислено изаћи на изборе у држави која је окупирана.

„Ако изађу сами на изборе, нећемо признати ни ту Скупштину, ни локалне парламенте, а ни ту власт. Бојкот је једино средство у ванредним политичким околностима којим можемо да делегитимишемо лудило у коме живимо данас“, поручио је народни посланик.

Алексић је рекао да је све ближи тренутак у коме ће у Србији постојати систем, функционисати институције, где ће се поштвати закони и владавина права и бити повраћена слобода мишљења, говора, као и медија.

„Неће Александар Обрадовић бити тај који ће служити затворску казну, већ Бранко Стефановић, Слободан Пешић и сви остали који су у том ланцу корупције. Неће више плагијатори доктората да управљају Србијом, а да нам деца одлазе у развијене европске земље. Неће више криминалци попут Вучића и Вучевића моћи да пљачкају, отимају и уништавају Србију“, закључио је Алексић.