Народна странка

Јовановић одговорио Весићу: Не можемо да подржимо губитничку и коруптивну политику власти

Јовановић одговорио Весићу: Не можемо да подржимо губитничку и коруптивну политику власти

Заменик градоначелника Београда Горан Весић нашао је новог кривца за изостанак било којих резултата СНС-а у претходних шест година.

Опозиција, коју он и његов налогодавац Александар Вучић стално у диригованим медијима потцењују, вређају и називају најпогрднијим именима, сада им је толико важна да је одговорна за крах косовске и других политика.

Питам господина Весића – у чему да подржимо Вучића у вези са Косовом? Да ли је Вучић изашао са платформом за КиМ, коју је обећао још у априлу ове године?  

Како да подржимо политику човека који је за шест година преговора са косовским Албанцима дао све, а није добио ни невладину организацију Заједница српских општина.

Весићу је опозиција крива и јер неће да подржи њихову верзију пројекта „Београд на води“, због којег је Србија дошла на црну листу држава међународне организације ФАТФ, осумњичених за прање новца и финансирање међународног тероризма.

Господине Весићу, не можемо и нећемо да подржимо то што сте центар града, у површини од 120 хектара, предали готово без икакве надокнаде приватном лицу из Абу Дабија.

Господин Весић је једини политичар у свету који је оправдао укидање централне градске железничке станице у центру града чињеницом да је тамо било пацова.

Ако нађу неког пацова у хидроелектрани „Ђердап“, да ли ће и њу да сруше?

Народна странка остаје највећи противник издаје земље, криминала и корупције.

 

Никола Јовановић,

потпредседник Народне странке и заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Београда