Народна странка

Новаковић: Пристајем на дуел са лажним градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем

Новаковић: Пристајем на дуел са лажним градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем

Поводом саопштења за јавност СНС-а, у коjeм сам позван да "уместо што критикујем, понудим предлог решења за СПЕНС " потврђујем да сам спреман да се као бивши градоначелник одазовем овом позиву и дајем потпуну слободу градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу да бира дан, време и телевизију на којој ћемо суочити ставове.

Биће то прилика да разговарамо не само о проблемима СПЕНС-а, него и начина на који се управља свим јавним ресурсима Новог Сада. Грађани знају како је функционисао наш град у време када сам био градоначелник, а сада имају прилку да виде Милоша Вучевића на делу. После шест година његовог мандата не постоји ниједна капитална инвестиција после које би могли рећи: „Ово је урађено у мандату Милоша Вучевића“.

Мандат Милоша Вучевића и легитимитет власти СНС-а не почива на поверењу грађана, него на куповини избора. Од момента када је Милош Вучевић биран за градоначелника Новог Сада сви избори у овом граду су покрадени. Нигде није тако интезивно и свеобухватно примењен систем куповине гласова као у Новом Саду. Сви криминалци Новог Сада укључени су у куповину гласова.

Од момента када је Вучевић преузео функцију градоначелника, Новим Садом владају Звонко Веселиновић и Андреј Вучић. Милош Вучевић је лажни градоначелник Новог Сада. Он, као и његов шеф Александар Вучић, влада у медијски стерилисаним условима. ТВ дуел би био прилика да грађани после шест година чују и аргументе опозиције.

 

Борислав Новаковић

Повереник Народне странке за Нови Сад и бивши градоначелник Новог Сада