Народна странка

Омладина Народне странке: Тужилаштво и полиција да испитају посао поплочавања трга у Новом Саду

Омладина Народне странке: Тужилаштво и полиција да испитају посао поплочавања трга у Новом Саду

Омладина Народне странке одржала је конференцију за новинаре о реконструкцији, односно поплочавању Позоришног трга у Новом Саду иза којег стоји фирма бизнисмена Звонка Веселиновића, блиског СНС-у.

Они су истакли да се на Позоришном тргу уграђује гранит најгорег квалитета и да ће Веселиновићева фирма „Гранит-пешчар“ на том послу зарадити 10 милиона евра, јавио је Н1.

Омладинци Народне странке су носили транспарент на којем је писало „Предаја није опција? Затвор је ваша опција!“, са фотографијама Веселиновића и Марка Босанца Боскета, напредњака који је раније осуђиван за насилничко понашање, а чија је фирма „Монтоп“ такође један од извођача радова.

„Опет указујемо да постоји кривично дело трговина утицајем између градоначелника Новог Сада и криминалаца који добијају најкрупније послове у граду. Позивамо тужилаштво и полицију да одреагују поводом две ствари – колика је цена радова на Позоришном тргу, а какве су карактеристике и квалитет материјала“, рекао је представнкик Омладине Народне странке Нови Сад Александар Максимовић.