Народна странка

Народна странка предала листу за београдске изборе, Гајић кандидат за градоначелника

Народна странка предала листу за београдске изборе, Гајић кандидат за градоначелника

Коалиција „Народна листа“ – кључ за победу – Народна странка – Нова Србија – Покрет Живим за Србију“ предала је данас Градској изборној комисији Београда листу кандидата за одборнике на локалним изборима за београдски парламент, заказаним за 2. јун.

Председник Народне странке и кандидат те коалиције за градоначелника Београда Владимир Гајић позвао је Београђане да гласају за коалицију „Народна листа – кључ за победу“ и најавио да ће у понедељак кренути у изборну кампању.

„Трудићемо се да добијемо поверење Београђана за програм који ћемо представити у кампањи. Главне теме наше листе у кампањи за београдске изборе су борба против корупције, саобраћај, загађење и побољшање положаја ратних ветерана и ратних војних инвалида“, рекао је Гајић.

„Надамо се да ћемо заслужити поверење и гласове Београђана. Свим конкурентима желимо све најбоље у кампањи, нека буде како ће народ одлучити“, додао је Гајић.

Гајић је истакао да је Народна странка била кључ за победу опозиције у Београду и на децембарским изборима и да би „то требало препознати и приликом гласања на изборима 2. јуна“.

Листу кандидата за одборнике у Скупштини Београда „Народна листа – кључ за победу – Народна странка – Нова Србија – Покрет Живим за Србију“ својим потписима подржало је 3.950 грађана.