Народна странка

Алексић: Следи борба за Србију, народ ће победити Вучићев криминални клан

Алексић: Следи борба за Србију, народ ће победити Вучићев криминални клан

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да у наредних годину дана следи „борба за Србију у којој ће народ победити криминални клан“ председника Србије Александра Вучића, који „разара и пљачка државу“ готово десет година.

„Неће се Вучић склонити сам са власти, ми га морамо сменити и ми морамо да отерамо у затвор шљам који је око њега. Они ће сигурно завршити у затвору, а ако се то не догоди у најскоријем времену, ово што се данас догађа у Лазаревцу, где у 21. веку нема пијаће воде, сутра је неће бити ни у Лозници када Рио Тинто отвори рудник, и неће је бити ни дуж градова поред Дрине и Саве, све до Београда“, рекао је Алексић у Лазаревцу, где је одржан скуп „Лазаревац жедан воде и слободе“.

„Вучић жели да опере своје крваве руке тако што распродаје Србију и националне интересе. Не смемо му дозволити да се игра са будућношћу наше деце, нити да троши наше паре и другује са хулиганима само да не би скандирали против њега, што му је највећи страх“, додао је Алексић.

Алексић је истакао да „нема више назад“ и позвао грађане да „подигну главе и позову људе у борбу“.

„Србија је наша земља и немојте се плашити, ми нисмо поданици, не дозволите да вас вређају и понижавају и говоре вам да ћутите, јер ће бити још горе. Не може да буде горе од овога“; додао је Алексић.

Алексић је рекао да људе на власти занима само како да опљачкају државу.

„Занима их само њихов криминални клан на чијем је челу Александар Вучић, а не занимају их Лазаревац без воде, Бор који се гуши, Лозница коју планирају да раскопају и отворе рудник литијума, нико их не занима“, навео је Алексић.  

Алексић је рекао да је политиком почео да се бави јер у његовом селу код Трстеника није било воде по шест месеци годишње.

„Није било воде јер су тамо владали стручњаци попут заменика градоначелника Београда Горана Весића“, навео је Алексић.