Народна странка

Алексић: Вучић на дијалог послао најгори скупштински шљам

Алексић: Вучић на дијалог послао најгори скупштински шљам

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да је састав делегације СНС-а у дијалогу о изборним условима уз посредовање ЕУ порука председника Србије Александра Вучића Европи, јер тиме показује колико уважава представнике ЕУ и колико му је стало до поштовања демократских начела и европских вредности.

“Вучић је послао најгори скупштински шљам, који је синоним за све супротно у односу на начела европски уређених земаља”, рекао је Алексић порталу Нова.рс.

СНС у дијалогу представљају посланици Маријан Ристичевић, Сандра Божић и Владимир Орлић.

Алексић је рекао да такав избор власти неће променити приступ Народне странке.

“Што се нас тиче, ми ћемо се изборити против овог режима и против тог друштвеног талога. Представници ЕУ би требало да се замисле с ким разговарају, кога су подржавали свих ових година и да ли ће то надаље да раде, пошто им на преговоре дође Ристичевић. То је велико понижење, надам се да ће представници ЕУ бити за нијансу свеснији с ким разговарају и о коме је реч. Маријан Ристичевић је Александар Вучић”, закључио је Алексић.

Испред групације Удружена опозиција Србије, коју предводи Народна странка, у данашњем дијалогу у Палати Србија учествовали су председник и генерални секретар Народне странке Вук Јеремић и Стефан Јовановић, председник Државотворног покрета Србије Слободан Самарџић, председница Покрета Слободна Србија Лидија Мартиновић и Ђорђе Вукадиновић.