Народна странка

Коалиција „Сви за Чачак“: Грађани недвосмислено гласали за промену власти у Чачку

Коалиција „Сви за Чачак“: Грађани недвосмислено гласали за промену власти у Чачку

Након детаљног прегледа изборног материјала, где су представници коалиције „Сви за Чачак“ прегледали 54 од 104 бирачких места, и након узалудних покушаја властодржаца у Чачку да опозицију Чачка на сваки могући начин омету у томе, обавештавамо грађане Чачка да смо имали увид у комплетан изборни материјал и да са сигурношћу можемо да констатујемо да су грађани гласали за промену власти у Чачку, и то бар са 4-5 посто разлике у корист опозиције.

Све остало што су радили на изборни дан, а највише су се “нарадили“ у понедељак у просторијама општине, дан након избора, представља криминал, варање и прекрајање изборне воље.

Коалиција „Сви за Чачак“ остаје јединствена, и свакако ће и даље наступати као коалиција, а такође сматрамо да је у наредном периоду изузетно важан јединствен став и јединствено деловање у борби за очување сваког гласа у овом граду комплетне опозиције у Чачку.

Градоначелник никако да одржи конференцију а да не помене некога из коалиције „Сви за Чачак“. Пошто већ говори и у име Руске странке, образлажући разлог њихове одлуке да са својим мандатом учествује у власти, имамо да кажемо следеће: част и образ није баш тешко сачувати, али је најлакше га продати. И срамно. Али није да нисмо очекивали, ипак се знамо сви ми у овом граду. И ако за прелетање у власт треба неко да се окриви, то свакако није Велимир Илић, нека се представник Руске странке у Чачку погледа у огледало, и нека се сети са ким је седео и борио се пре неколико година, а са ким седи данас. Јакшић, преобраћени припадник македонске мањине (учествовао на изборима 2012. године као македонска мањинска странка) у руску мањину за само пар година, од одлуке да учествује на изборима, имао је намеру да буде власт по сваку цену. Мањина по потреби.

Позивамо грађане да прате дешавања у ГИК-у следећих пар дана и поступке власти, да нам помогну да сви заједно сачувамо изборну вољу и дух слободе Чачка.

Коалиција „Сви за Чачак“