Народна странка

Народна странка Београд: Позивамо грађане на протест поводом срамне одлуке суда у корист банака

Народна странка Београд: Позивамо грађане на протест поводом срамне одлуке суда у корист банака

Градски одбор Народне странке Београд подржао је протест поводом одлуке Врховног касационог суда да „стане на страну банака, а против грађана“, и позвао грађане и чланове те странке да се сутра у подне окупе испред зграде суда у Немањиној улици у Београду.

„Циљ срамног поступања судија Врховног касационог суда, који су својим правним ставом стали на страну банака и крупног капитала, јесте даље сиромашење свих грађана Србије, којима је нанета огромна штета и то под директним утицајем председника Србије Александра Вучића“, наводи се у саопштењу београдског одбора Народне странке.

„Народна странка подржава захтеве грађана и адвоката да се заустави пљачка и исправи ова историјска неправда“, додаје се у саопштењу.

У саопштењу се изражава сумња да је приликом доношења спорног правног мишљења Врховног касационог суда „било елемената корупције“.

„Дајемо реч да ће због ове криминалне одлуке, као и низа других, неко морати да одговара након промене власти“, закључује се у саопштењу Градског одбора Народне странке Београд.