Народна странка

Народна странка Зрењанин: Инцидент у центру града, надлежни ћуте

Народна странка Зрењанин: Инцидент у центру града, надлежни ћуте

“Поштујте да би сте били поштовани”. То је порука коју су активисти Народне странке упутили свим Зрењанинцима, властима, али и Кинезима који раде у нашој земљи.

Јесмо за просперитет, за отварање нових радних места, али и за заштиту наших интереса, наше животне средине, наших ресурса.
Врло брзо смо добили одговоре, што од председника, што од премијерке. Госпођа Брнабић је изјавила да је то што ми радимо "лудизам", а председник да хоћемо да отерамо стране инвеститоре.

Морамо да их подсетимо да је Зрењанин био индустријски град, са свим врстама напредних технологија. Само је у комбинату "Серво Михаљ" било 24 хиљаде запослених, те премијеркино апострофирање цифре од 1 200 запослених у Линг Лонгу (двадесет пута мање) не може да представља ништа него кап у мору запослених Зрењанинаца.

Да ли ћемо отерати стране инвеститоре, брине се председник! Овакви инвеститори, који бесправно граде, који немају студије о утицају на животну средину, који закопавају опасни отпад у нашу плодну црницу нису, и никад неће бити добродошли.

Врхунац бахатости је синоћњи инцидент у центру Зрењанина. Наиме, група Кинеза се бахатила колима по центру града, тик пред градском кућом, у пешачкој зони. Када су дошли полицајци, одбили су алкотест, иако је очигледно да су били припити. И шта сад? Да ли ће ико одговарати за овај инцидент (нажалост не први, али можда најдрастичнији до сада).

Народна странка још једном наглашава да нисмо против инвестиција, развоја привреде,изградње путева, али ЈЕСМО против стављања наше државе и нашег народа у вазални положај према било ком странцу.
Преци би нас се стидели, а потомци ће бежати од нас ако се ово лудило не заустави.

Народна странка Зрењанин