Народна странка

Народна странка Зајечар: Тимочка крајина је најугроженији део Србије

Народна странка Зајечар: Тимочка крајина је најугроженији део Србије

Након 11 година погубне СНС власти и 140 година од Тимочке буне, наша Тимочка крајина је постала најугроженији део Србије којој је угрожен опстанак. Захваљујући катастрофалној политици, Тимочка крајина је постала тамни вилајет, односно територија коју из године у годину све већи број тимочана напушта, где су поред становништва угрожени још, вода, земља и ваздух.

Наиме, напредњачка власт је очигледно отписала овај део Србије, јер у Тимочку крајину није довела ниједног страног инвеститора, већ су је на тацни поклонили кинеским компанијама које је претварају у рударско окно, иза кога остаје пустош!

Исто тако, ништа нису урадили када је у питању железничка пруга која је у очајном стању, са које као темпиране бомбе, често искачу композиције са опасним материјалом које могу озбиљно да угрозе здравље становништва!

Међутим, шта раде главни представници СНС-а из Зајечара, чији је заједнички именитељ да су обојица изиграли поверење људи који су гласали за њих?

Уместо да искористе своје позиције и овлашћења да ураде нешто корисно за Зајечар и Тимочку крајину која нестаје, члан председништва СНС-а и градоначелник Зајечара, Бошко Ничић пише хвалоспеве имагинарном вуку и поноси тиме да је део његовог „чопора“, док народни посланик СНС-а Ненад Ристовић у скупштини седи, ћути и тапше истом том имагинарном вуку!

Зато, Народна странка Зајечар позива ТИМОЧАНЕ да будемо достојни наших предака и сачувамо нашу ТИМОЧКУ КРАЈИНУ.

Народна странка Зајечар