Народна странка

Народна странка Зајечар: Прекините са уништавањем наше Краљевице

Народна странка Зајечар: Прекините са уништавањем наше Краљевице

Ми, Зајечарци, од којих је већина нас и проходала на нашој Краљевици сведоци смо ових дана да се понос нашег града, плућа града, чувена Парк-шума „Краљевица“ (на платоу према западној тврђави)  уништава од стране непознатих наручилаца и извршилаца радова, који са тешком механизацијом  девастирају и мењају изглед наше Краљевице.

Да парадокс буде већи, док радници ЈКП „Тимок одржавање“ после много година вредно крче шибље на простору око „Павиљона“, неспособни челници тог предузећа жмуре над уништавањем других делова Парк-шуме „Краљевица“!?!

Наопака, накарадна, неспособна градска власт СНС-а, не само да се показала као најгора у историји Зајечара, већ је и штеточинска и погубна за животну средину, јер постаје „гробар“ наше Краљевице!!!

Прво су почели, а никад завршили, са „клозет насељем“ у срцу Краљевице, а сада дозвољавају да се са тешком механизацијом уништава остатак Парк-шуме „Краљевица“, што је недопустиво.

Зато, ми постављамо отворена питања градској власти, предвођеној Бошком Ничићем:

КО ЈЕ НАРУЧИЛАЦ РАДОВА, КО ЈЕ ИЗВРШИЛАЦ РАДОВА, ЗБОГ ЧЕГА СЕ ИЗВОДЕ РАДОВИ И КО ЈЕ И ЗАШТО ДОЗВОЛИО ДА НАМ СЕ УНИШТАВА КРАЉЕВИЦА?

На крају ми, чланови Народне странке у Зајечару, као одговорни и забринути људи поручујемо: ПРЕКИНИТЕ СА ДАЉИМ УНИШТАВАЊЕМ КРАЉЕВИЦЕ, НЕ ДАМО НАШУ КРАЉЕВИЦУ!!!

Народна странка Зајечар