Народна странка

Народна странка Зајечар: Срамна одлука команданта Штаба за ванредне ситуације

Народна странка Зајечар: Срамна одлука команданта Штаба за ванредне ситуације

Градски одбор Народне странке у Зајечару најоштрије осуђује срамну одлуку команданта Штаба за ванредне ситуације Бошка Ничића, којом је забранио Основној музичкој школи „Стеван Мокрањац“ да поводом 21. јуна Светског дана музике организује концерт на Тргу ослобођења у нашем Зајечару.

Овим је поменути командант ШВС-а још једном показао свим грађанима Зајечара да он и накарадна и неспособна власт СНС-а у Зајечару користе ванредну ситуацију за спровођење њихове самовоље, јер им та иста ванредна ситуација није сметала да организују лажне и нелегитимне изборе 28. марта 2021. године, притом ризикујући здравље и животе свих становника са подручја Града Зајечара.

Овом и оваквом срамном одлуком поменути командант и члан председништва СНС-а је показао свим грађанима да су „културне вредности“ за које се он залаже - улазак у шталу на Пинковој фарми, статирање са томпусом у музичким клиповима домаћих серија и довођење разноразних певаљки и певача о нашем трошку.

Народна странка у Зајечару ће се увек залагати за афирмацију и промовисање правих културних вредности у нашем граду, а забрaњени концерт је свакако био прилика за промовисање тих вредности.

Народна странка Зајечар