Народна странка

Народна странка Врањска Бања: Посланик Славиша Булатовић отео школско земљиште зарад изградње стамбене зграде

Народна странка Врањска Бања: Посланик Славиша Булатовић отео школско земљиште зарад изградње стамбене зграде

Повереништво Народне странке у Врањској Бањи оглашава се саопштењем за јавност због почетка радова и нелегалне градње на простору отуђеног школског дворишта Основне школе "Предраг Девеџић" од стране народног посланика и председника Градског одбора СНС-а Славише Булатовића.

Отимачи школског дворишта од 530 м2 који су земљиште добили по цени од 2,5 евра по метру квадратном, што укупно износи 1 300 евра, желе да преко нелегалне градње зараде преко 150 000 евра, изградњом стамбене зграде у којој ће Славиша Булатовић добити два стана, локал и гаражу.

Поверништво Народне странке у Врањској Бањи се пита где се поменути Булатовић "школовао" за овакву отимачину државног и школског земљиста.

Зар то није могла да уради ОШ "Предраг Девеџиц", да дозволи инвестотору да сруши стару школу и да на том целом плацу сазида неколико стамбених зграда које би касније школа добила у свом трајном власништву како би могла да збрине станаре који привремено станују у том старом делу некадашње сколе, те да остале станове прода и да на тај начин обнови кабинете, учионице, двориште и фискултурну салу као и фасаду школе. 

Ми у Народној странци у Врањској Бањи одговорно стојимо иза насих реци да ћемо све то одузети и вратити правом власнику, тј. ОШ "Предраг Девеџић", а ми држимо реч. 

Повереништво Народне странке Врањска Бања