Народна странка

Ивана Парлић (Ужице): Понижени Ужичани пред министарком Михајловић

Ивана Парлић (Ужице): Понижени Ужичани пред министарком Михајловић

Док се грађани Србије боре против најављеног рудника компаније Рио Тинто у околини Лознице, Зорана Михајловић, министарка у нелегитимној Влади Републике Србије  креће у кампању за промоцију свог "лика".

Непријатност да буду статисти у овој понижавајућој представи имало је 29 Ужичана, који су пред очима камера и СНС функционера постављени да, сваки понаособ, седну у центар сале Скупштине града министарки на поклоњење и исповед - да се изјадају  представници лажне и од народа отете власти.

Министарка је после овог игроказа била задовољна. "Било је и суза и смеха" рекла је за медије у нади да је пројекат заглупљивања народа и његовог потпуног слома успешно завршен.

Међутим, да ли је ова кампања посете "поданицима" власти ипак знак да Зорана Михајловић, промотер и сарадник озлоглашеног Рио Тинта постаје свесна оживелог Марша на Дрину који из Лознице одјекује Србијом? Грађани постају свесни њене улоге у смртној пресуди за Западну Србију коју она за Рио Тинто одавно спрема кроз сва своја министровања.

Народ, чини се, схвата да  је управо она вешто  маскирани лобиста Рио Тинта и егзекутор овог злочина који се над Србијом убрзано спрема. Кампања "упознавања" са проблемима грађана пропагандна је реакција на народни бунт који се из долине Јадра и Рађевине шири Србијом. Изгледа да министарка није дошла у Ужице јер је  Београд толико далеко, те је тамо  глува за невоље "сиротиње раје", него да чује  да ли  звуци Марша на Дрину одјекују по Србији баш свуда? Зато шаљемо одговор  из Ужица:

"Одјекују, министарко! Незаустављиво! Ускоро ће вам га народ свирати у Београду. Да чујете боље!"

Ивана Парлић
председница  Градског одбора Народне странке Ужице