Народна странка

Народна странка Смедеревска Паланка: Доконост паланачких напредњака уз сопствене хвалоспеве

Народна странка Смедеревска Паланка: Доконост паланачких напредњака уз сопствене хвалоспеве

Актуелна коалиција у Смедеревској Паланци, предвођена Српском напредном странком, у својој доконости грађанима овог места приуштила је још један друштвени феномен. Један од многих. 

У својим хвалоспевима о сопственим заслугама који иду преко грбаче народа, још један пут нас изненађују својим потезима. 

Представљајући своје "победе", а наше поразе поново, путем медија њима блиским, нам представљају актуелну ситуацију у нашем месту као "ружичасти свет". 

Да жалост у прилог овоме буде још већа, тога су одавно престали чак и да се стиде верујући да су анестезирали грађане и да хиљаду пута поновити нешто путем медија, постаје истина. 

У нашем народу ипак усвојена је теза да слика говори више од хиљаду речи, па с тим у вези износимо фотографије које су само почетак ове тужне баладе. 

На приложеним сликама може се видети да ситуација у Општој болници Стефан Високи у Смедеревској Паланци која је више него забрињавајућа, када се узме у обзир да нам се у оваквим условима лече суграђани, често и због актуелне кризе изазване коронавирусом. 

Списак ових "успеха"  актуелне власти је дугачак, на жалост наших суграђана. 

Док актуелни председник општине троши време наших суграђана објављујући статусе на интернету, при чему занемарује своју основну функцију, а то је да информише наше суграђане о актуелној ситуацији у нашем месту, ОО Народне странке Смедеревска Паланка, упутио би му неколико питања за која сматрамо да су битна за наше грађане.

1. Коме и зашто су поверени послови вешераја, упркос чињеници да Општа болница Стефан Високи, располаже својим? 

2. Да ли је тачно да се Општа болница Стефан Високи греје помоћу помоћног котла и зашто? 

3. Коме је поверен посао реновирања Опште болнице Стефан Високи, по ком критеријуму? 

4. Да ли је ситуација у вези са грејањем у школским установама у нашем месту, по његовом мишљењу алармантна, обзиром да и тамо има проблема?

Општински одбор Народне странке инсистира на одговорима на постављена питања, обзиром да сматрамо да су од виталног значаја за наше суграђане, наравно уколико, председник општине није "заузет" неким другим обавезама који су по његовом мишљењу битнија од грађана нашег места. 

Народна странка Смедеревска Паланка