Саопштење Народне странке Ниш поводом укидања још једне авио линије са аеродрома у Нишу

Ово је још један доказ тврдњи које смо претходних месеци износили, да ће по отимању аеродрома бити укинуте јефтиније авио линије до европских градова. Оне се данас нажалост, показују као истините и Народна странка без имало ликовања то истиче. Штета је велика, тиче се свих наших грађана и привреде, и моћи ће да се сагледа у свом пуном обиму тек кроз један дужи временски период.

Дрско и надмено, као што једино и умеју, послушници из нишке скупштине безидејно оправдавају тај свој потез, китећи се успут туђим перјем. Трубе на сав глас у контролисаним медијима, како отварају нове линије и како ће бити великих инвестиција за аеродром у Нишу. Нажалост, у свему томе демантују их и надлежно министарство које негира улагања и сам развој ситуације који се огледа у намерно изазваном пропадању аеродрома у који су досад улагали сви грађани Ниша.

Народна странка јавно поручује да им у неко догледно време, такве манипулације више неће бити од користи и да ће сви они који су овако грубо и неодговорно оштетили грађане Ниша сносити сваку врсту одговорности.