Народна странка

Народна странка Раковица: Криминалци без премца

Народна странка Раковица: Криминалци без премца

Опет је Општина Раковица уплатила астрономске износе за неизвршене услуге, односно преплатила их свесно и са умишљајем.  Напредњачко лето коштало је грађане Раковице округло 2 милиона динара. Ова средства омогућио је Град Београд, за летњу забаву и разоноду свих становника Раковице. Средства су нажалост завршила у џеповима напредњачких лопова, који су се добро забављали док су крали, јели и пили на рачун грађана.

Тако је на оскудне приредбе, о чему смо већ исцрпно информисали јавност Раковице, утрошено једва десетак одсто добијених средстава, а и ту су своје учешће узимали само напредњаци и чланови њихове банде.

Напредњаци у Раковици хвале се још како директно контактирају грађане и разговарају о проблемима са којима се сусрећу, као да су јуче дошли на власт, и као да не пресипају буџетска средства у своје џепове већ више од девет година. Ваљда ће једном током крађе погледати и чему су била намењена средства из буџета, или их то баш никада неће занимати...

Становнике Раковице не иритирају толико недорасли одговори окорелих криминалаца и пласирање лажи и неистина о бившем градоначелнику и бившем министру спољних послова, колико ћутање и пасивност надлежних служби и органа, пре свега тужилаштва и полиције.

Грађани Раковице се са правом питају да ли је овај криминал, који је свакодневно присутан и некажњен, само врх брега који у себи крије коруптивни државни апарат на чијем челу је патолошки лажов и лопов Александар Вучић, вођа криминалног клана и навијачких група.

Фашистичка власт СНС се у пропаганди ослања на лајтмотив својих нацистичких узора, верујући да ће сто пута поновљена лаж постати истина. Ипак, модерна средства информисања омогућавају да се на сто пута изречену лаж, исто толико пута изнесе истина. Истина помаже грађанима да у правим размерама сагледају обим пљачке, криминала и деструкције који је Раковицу, Београд и целу Србију захватио након 2012. године.

Народна странка Раковица