Народна странка

Народна странка Раковица: Кад помислите да је дно дотакнутно, раковички напредњаци вас увере у супротно

Народна странка Раковица: Кад помислите да је дно дотакнутно, раковички напредњаци вас увере у супротно

Наши домаћи, локални раковички напредњаци уверили су нас на јучерашњи дан како и невини дан поласка деце у школу не може проћи без њих. Миљаковачка екипа напредњака пресретала је децу јуче на путу до школе и делила им слаткише и уз све то без одобрења родитеља и старатеља објавила фотографије деце на друштвеним мрежама.

Драги напредњаци, скандалозно је да децу користите у политичкој борби, скандалозно је да њихове фотографије делите на друштвеним мрежама где је опасност за наше најмлађе велика. То је брига за нашу децу? То је оно што сте обећали вашим гласачима? Додуше знајући ваше методе, овако можда и убијате две муве истиме ударцем? Можда хоћете јефтине политичке поене данас, али и врбујете будуће гласаче који ће гласачко право стећи за 11 година, за неке потенцијалне изборе 2032. године? Или можда унапред хоћете да обезбедите неког за вашу несрећну академију младих лидера?  Ми знамо да ћете 2032. године бити далека политичка прошлост, а Раковица слободна општина где ће лоповлук, јавашлук и оваква „брига за нашу децу“ бити нешто с чиме ћемо се са нелагодом и срамотом сећати.

Још једна афера, само се наставља на бескрајан низ претходних. Ближи се крај – молимo вас немојте више бринути о нашој деци. Довољно смо видели јуче, народу Раковице све је јасно.

Народна странка Раковица