Народна странка

Станко Пужић (Панчево): Формирани сви Месни одбори Народне странке у Панчеву

Станко Пужић (Панчево): Формирани сви Месни одбори Народне странке у Панчеву

Председник Градског одбора Народне странке Панчево Станко Пужић изјавио је да је та странка после редовних страначких избора и именовања новог руководства Градског и Извршног одбора формирала и комплетна повереништва Месних одбора и омладине. 

„У сваком насељу и насељеном месту у Панчеву Народна странка данас има своје поверенике и чланове Месних одбора, часне, остварене и поштене људе који ће водити рачуна о нашем граду, будуће одборнике и одборнице, чланове и чланице савета Месних заједница када се једног дана будемо изборили за фер и поштене изборе“, навео је Пужић. 

„Свакодневним радом на терену и одличним одзивом нових чланова, Градски одбор Народне странке у Панчеву је вероватно једина опозициона странка са комплетном инфраструктуром у Панчеву. Већина из руководства Градског одбора Народне странке Панчево су људи који никада раније  нису били чланови било које странке, али су дали поверење и укључили се у рад Народне странке како би помогли својој улици, насељу, граду и држави. Свако од нас има своје часне разлоге али нам је циљ исти, реваншизам према људима који су уништавали наш град и малтретирали наше суграђане због другачијег мишљења, као и смена лоповлука и диктатуре у којој живимо већ скоро десет година“, изјавио је Пужић.