Народна странка

Новица Ивовић (Топола): Власт хитно да реши питање водоснабдевања

Новица Ивовић (Топола): Власт хитно да реши питање водоснабдевања

Овог лета је у Тополи поново присутан проблем везан за водоснабдевање, рестрикције које грађани трпе и немогућност да им се приушти основна ствар за живот – вода. Иако је овај проблем решив, не виде се помаци последњих 20 година и грађани веома испаштају због тога. Локална власт не објављује план и рок за његову реализацију, па пошто се дуги низ година овај проблем не решава јасно се намеће одговор да ли локална власт заслужује да буде на челу бивше престонице устаничке Србије (1805-1813). 

Стагнација је присутна на свим пољима, млади одлазе јер, уместо фирми и нових радних места, широм општине Топола цветају дивље депоније из дана у дан. 

Две основне гране Тополе су свакако пољопривреда и туризам. Пољопривредници, ти часни и поштени људи, поред муке са којом се суочавају, не знају шта знаци помоћ локалне самоуправе, а и те како им је подршка потребна. Немање плана, визије и знања се може видети и када говоримо о туризму. Топола и Опленац имају историју, традицију, не само да буду туристичка атракција наше земље, већ и Балкана, али је болно и причати колико је та тема запостављена. 

Хајде за почетак да се реши питање воде, јер грађани Тополе заслужују бар то!

Новица Ивовић
председник ОО Народне странке Топола