Народна странка

Народна странка Зрењанин: Недимовић још један министар у друштву батинаша

Народна странка Зрењанин: Недимовић још један министар у друштву батинаша

Врло је интересантно да се министар пољопривреде Бранислав Недимовић није огласио поводом градње фабрике на најплоднијих банатској црници у Зрењанину, која ће загадити земљу, ваздух и воду у околини, није се огласио о ниским премијама, о високој цени нафте, лошој години по све пољопривредне културе, али оног момента кад је прозван за фотографије на којима је са батинашима, брже боље се огласио саопштењем у којем, између осталог, каже "свако ко ме иоле познаје, зна да сам особа која је увек најоштрије осуђивала насиље и која то без трунке задршке чини и дан данас".

Ако је ово начин размишљања министра у Влади Србије, онда је симптоматично да се није огласио јуче ујутру, јер смо сигурни да је видео слике насиља над грађанима, него тек када је неко повезао "нека лица са неким догађајима, нека лица са неким местима...".

Министре Недимовићу, жао нам је и ако се десило да су локални политичари ти који су Вас довели у незгодан положај тиме што су довели особе сумњиве репутације у везу са Вама, али, постоји и нешто што се зове "безбедносна процена", и неко је одговоран за то.

С друге стране, може се поставити питање како то да се многи људи из врха власти све чешће налазе на фотографијама са, у најмању руку, проблематичним личностима.

Група насилника прекинула је протест грађана Зрењанина који су изразили незадовољство због недостатка пијаће воде у том граду, а потом је објављена фотографија Недимовића са једним од насилника.

Народнa странкa Зрењанин