Народна странка

Народна странка Нови Београд: Рат Весића и Шапића преко леђа грађана, ускоро падају обојица

Народна странка Нови Београд: Рат Весића и Шапића преко леђа грађана, ускоро падају обојица

Општински одбор Народне странке Нови Београд позвао је данас заменика градоначелника Горана Весића и председника те општине Александра Шапића да своје унутарстраначке сукобе не воде преко леђа грађана и „замајавањем јавности“, као што то чине у случају нелегалне градње у новобеоградском Блоку 37.

„Весић и Шапић се боре за наклоност њиховог газде Александра Вучића да једног од њих одабере за кандидата за градоначелника. У том рату Весић каже да је грађевинску дозволу за објекат у Блоку 37 издала бивша власт, а у тој власти, чије представнике Весић назива ’политичким преварантима’, Шапић је био помоћник градоначелника“, наводи се у саопштењу.

Грађанима Београда потребна је озбиљна и стручна власт која ће им омогућити квалитетнији живот, а не људи попут Весића и Шапића који се воде искључиво личним амбицијама зарад којих не презају да се за наклоност свог партијског вође Вучића боре преко леђа грађана, наводи се у саопштењу.

„Народна странка има стручне и поуздане људе који, за разлику од Весића и Шапића, воде рачуна о општем добру и који ће на првим слободним изборима на основу подршке грађана преузети одговорност за вођење Новог Београда, Београда и целе Србије“, истакнуто је у саопштењу Општинског одбора Народне странке Нови Београд.