Народна странка

Народна странка Младеновац: Неспособна власт СНС-а једини кривац за угрожено снабдевање водом суграђана

Народна странка Младеновац: Неспособна власт СНС-а једини кривац за угрожено снабдевање водом суграђана

Српска Напредна странка која већ годинама управља општином Младеновац не решава проблеме грађана наше општине. Тако се и ове године јавља исти проблем водоснабдеванаја, јер исти нису решавали систематски. 

Младеновац данима нема воду и то представља озбиљан проблем за све Младеновчане. Чак и ако вода дође до славина њена боја је боје земље, иста није за пиће и не може се користити. 

Прошле године власт је извршила бушење једног бунара који је коштао преко 10 милиона динара. Ова инвестиција која је наводно требало да реши проблем водоснабдевања грађана Младеновца испоставила се као велики промашај. Обецања локалних функционера да ће ова инвестиција и бушење једног бунара омогућити снабдевање водом целог Младеновца, само је једно у низу неиспуњених обећања локалног СНС-а.

Сада покушавају уградњом цеви већег профила да испумпају воду што доводи до тога да грађани Младеновца имају технички неисправну воду. Тужно је и забрињавајуће да сваке године Младеновчани имају исти проблем који неспособна власт не може да реси. У Србији која је по њиховом председнику економски тигар, Младеновчани немају исправну воду за пиће.

Народна странка даје реч да ће након смене власти, омогућити Младеновчанима нормални, квалитетнији живот, али и то да ће сви Младеновчани имати воду за пиће.

Народна странка Младеновац